Samen met WACSonline het garagenetwerk digitaliseren?

Partner worden van WACSonline?
Dan verwelkomen wij je graag!
Registreer je als Partner 20 of Lead Generator

Partner worden

PARTNER 20:
20% op SAAS

gedurende 12 maanden,
exclusief koppelingen

Stappen:
Als ‘Partner 20′ voorzien wij opleiding voor jouw vertegenwoordigers.
Zij geven de lead door via onze website.
De vertegenwoordiger verzorgt de afspraak en daarna gaan we samen naar de garage.
Als ‘Partner 20’ ben jij de referentie en geef je infosessies bij jou ter plaatse.

Fee:
Na eerste betaling SAAS wordt op jouw account 20% SAAS bijgehouden.

Extra:
Je krijgt een ‘Certifcaat en Officiële overeenkomst’ en je wordt als ‘Preferred supplier’ gebrand bij de garage die klant wordt.
Als ‘Partner 20’ krijg je promo-materiaal, zijnde brochures en filmpjes.

LEAD GENERATOR:
€ 100/officiële lead
die klant wordt

Stappen:
Als ‘Lead generator’ geef je ons de lead door van de geïnteresseerde garage via onze website.
Daarna nemen wij contact op met deze garage en doen het nodige.

Fee:
Na eerste betaling SAAS, krijg jij € 100 fee.

Extra:
Als ‘Lead generator’ krijg je promomateriaal.

Samenwerken met WACSonline: win-win voor beide partijen

Samenwerken met WACSonline biedt jou als grossier tal van voordelen. Wij denken niet enkel meer aan de garage van de toekomst maar ook aan het netwerk van de toekomst. Niet enkel aan garages upgraden, maar aan netwerken upgraden. WACSonline rust de garage uit zoals het netwerk het vraagt.

Promomateriaal: je krijgt een eigen landingspagina op onze website met daarop de mogelijkheid om leads aan te vragen. De knop van de lead plaatsen wij op de smartphone van jouw vertegenwoordigers tijdens de opleidingsavond. Zo kunnen zij snel handelen bij geïnteresseerde garagisten. Wij zorgen voor brochures, stylo’s en eventueel een banner/lifesizer. Tweewekelijks zetten wij je als grossier in de kijkers op onze populaire Social Media.

Infoavond: op een door jou georganiseerde infosessie tonen wij de werking van jullie koppeling binnen ons programma. Ook is er een demo voorzien van ons monteurscherm. Wij voorzien eventueel de uitnodigingen en de infrastructuur. Deze infoavond kan (betalend) opgeleukt worden met praatgasten via onze partners. Als daar zijn Fabriek Kramiek (Jeroen Vertongen), Mobia, Traxio,… Ook binnen ons bedrijf bieden wij extra opleidingen aan over ‘Timemanagement’ en ‘Meester van mijn eigen planning’.

Doelstelling: samen de omzet boosten en zorgen voor branding van onze merken.

Evaluatie: samen krijgen we inzicht in de bestelmethodes en peilen we waarom garages jouw webshop gebruiken met statistieken en cijfers. We voorzien transparante feedback over de werking van de garages en een retouractie.

WACSonline voorziet een directe koppeling met jouw webshop

Daarnaast ook online afspraken, werkfiche op tablet, digitale BTW- en Car-Pass registratie, facturatie en een directe koppeling met boekhouding.

Met WACSonline kan je sneller en correcter onderdelen bestellen met het juiste voertuig. Dit betekent minder retours én meer omzet.

WACSonline voorziet ook ‘Besteladvies’ waar je de geplande bestellingen kan zien – “wat moet ik bestellen in de komende 3 weken?”