15/09/2023

Minder stilstand bij B&S Transport met WACS en Walk Around

In Merchtem is B&S Transport een van onze tevreden transportklanten. Simon Biesemans is er de vlootbeheerder en, zoals hij zegt, “ik zorg dat het wagenpark blijft rijden”. En dat doet hij sinds eind februari met onze all-in-one oplossing voor vlootbeheer. “Met jullie signalisatielijst, waar Walk Around deel van uitmaakt, kunnen we meteen actie ondernemen om onnodige stilstand of pech te voorkomen.”

Maak kennis met B&S Transport uit Merchtem. Hun specialisatie is los gestorte bulkgoederen vervoeren. “Onze zelflossers zijn allesladers die zichzelf kunnen lossen”, zegt Simon. “Met onze ‘walking floor’-opleggers vervoeren we de meest verschillende losgestorte bulkgoederen in heel Europa.”

We zijn zeker niet de grootste”, gaat Simon verder, “maar net precies dat speelt in het voordeel van onze klanten. Want bij B&S Transport krijgen ze een superflexibele dienstverlening, op hun maat.”

Onnodige stilstand met Walk Around

Om die superflexibele dienstverlening nog beter te maken, wilde Simon dan ook een mobiel, groen en kostenbesparend programma. Hierdoor kwam hij snel bij WACSonline terecht. “Met jullie programma kunnen we eindelijk digitaliseren en papierloos werken op een eenvoudig platform. Met jullie signalisatielijst, waar Walk Around deel van uitmaakt, hebben we op elk moment direct inzicht in de technische staat van het wagenpark. Zo kunnen we meteen actie ondernemen om onnodige stilstand of pech te voorkomen.”

Ambitieus

Wat zou WACSonline volgens hem nog beter maken? Simon: “Goh, mochten jullie een app van jullie programma kunnen ontwikkelen, dan zou ik geen 10 op 10 geven maar 11 op 10! Je ziet, we zijn net als jullie ambitieus!”