20/09/2017

We hadden een goed voorgevoel op onze nieuwjaarsreceptie begin dit jaar. 2017 zou het jaar van WACSonline kunnen worden in Vlaanderen. Na de Nederlandse automotive sector, raakt ook de Vlaamse stilaan overtuigd dat digitalisering de enige weg vooruit is. Sinds januari mochten we een waslijst Vlaamse klanten verwelkomen.

De grootste naam is natuurlijk die van de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn. Dat ontging ook de media niet. De Lijn koos voor haar 9 vestigingen in Vlaams-Brabant voor ons online planbord, waarmee WACSonline de concurrentie het nakijken gaf. Ook Mercedes-Benz garage Proot uit Knokke-Heist, Audicenter uit Balen en Ottoz uit Brugge maken sinds dit jaar gebruik van ons planningspakket.

DMS

Voor andere garages waren onze softwarepakketten in de cloud Garage Basic en/of Advanced dan weer een openbaring. Zij gooiden hun vorige logge en trage DMS overboord en gingen voluit voor het snelle en flexibele WACSonline. Garage GielisCitroën Garage Van Goethem4 All Cars,  Garage DedeckerRock’n roll Classics,  Garage Mabeva, Garage Thevelein,…  Het zijn er maar enkele die voor hun planning en werkplaats nu opteren voor onze software. Op dit moment maken ook heel wat andere garagehouders gebruik van onze promo, waarbij ze 1 maand een GRATIS trial kunnen testen, zonder opstartkost. Dit kan u HIER aanvragen.

APP

Ook onze unieke app waarmee klanten bij hun garages online afspraken kunnen maken, kreeg heel wat aandacht in de pers. Onder meer Citroën Garage Van GoethemPeugeot Garage Rennen en Renault Garage Michel waren er als de kippen bij om deze app te lanceren op hun website.

Tot slot en zeker niet minder belangrijk, zijn er ook onze vlootbeheermodules die Vlaanderen ontdekt. Zo starten Transport Withofs – naast planning en werkplaats – en Huurwagens Dewa-Rent dezer dagen met ons pakket ‘Vlootbeheer Zilver’.

INTEGRATIE

WACSonline is voor iedereen toegankelijk. Het zal u ook opgevallen zijn dat niet enkel universele garages maar ook dealers van befaamde automerken een beroep doen op ons, ook al hangen zij vast aan opgelegde software. Het woord integratie is bij ons dan ook nooit ver weg. Wil u ook eens kijken wat er allemaal mogelijk zou kunnen zijn binnen uw garage of transportfirma? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan!

Jan de Jong