18/08/2017

In ons online garage programma heeft u gratis directe toegang tot 340.000 ‘Mijn Grossier artikelen’, de bekendste bestel en informatie website voor garages. Door het beschikbaar maken en onderhouden van deze rijkelijke database kan u bijzonder snel professionele en concurrentiële offertes en werkfiches aanmaken met als doelstelling uw slagkansen te vergoten en het vertrouwen van uw klanten te winnen. Offertes en werkkaarten kunnen aangemaakt worden op alle apparaten met een geschikte Internet browser ( PC, Tablet en smartphone).

DIRECT toegang is het sleutelwoord

Via de werkkaart van WACSonline wordt het juiste voertuig direct opgeroepen waardoor u in Mijn Grossier de juiste onderdelen kan kiezen. Door de directe overname van onderdeleninformatie en werktijden kunnen onderdelen direct besteld worden naar Mijn Grossier vanuit uw pakket en wordt directe facturatie mogelijk op het moment dat de klant zich aanbiedt voor de afhaling van zijn wagen. Niet enkel een directe factuur is mogelijk, maar de overname van nuttige opmerkingen door de monteur in de Topmec applicatie kunnen aangewend worden als onderbouwing van de factuur. Het spreekt voor zich dat een consument ongetwijfeld deze servicegraad als zeer positief ervaart.

Omzetverhoging en continuïteit in de werkplaats

Door slimme integraties kan u niet alleen veel tijd besparen en manuele handelingen vermijden, maar verhoogt u uw service graad en wint u het vertrouwen van de consument. Met deze slimme werkmethodes kan U wellicht een concrete omzetstijging realiseren en wordt er meer continuïteit in de werkplaats gewaarborgd.

Bekijk HIER het filmpje over de integratie van Mijn Grossier binnen WACSonline!

Jan de Jong