ij, AutoDistribution en WACSonline, gaan samen ons garagenetwerk digitaliseren.


Shoppen bij AutoDistribution via WACSonline.

Een afspraak maken met een klant met een nieuw voertuig, de juiste
stukken bestellen bij je grossier en een correct bestek verzenden naar de klant. Het shoppen is mogelijk via de platformen van Salto of Aldoc. Hierbij ziet u een voorbeeld van Salto.

Dat alles binnen de 2 minuten, durf je de uitdaging aan te gaan ?


AD-garages zijn zowel generalisten als specialisten, en u kunt er evengoed terecht voor het periodieke onderhoud als voor meer technische interventies aan uw voertuig, ongeacht het merk en model.

AD -garages zijn ware experts op technisch vlak die uw auto onderhouden en repareren, ongeacht het merk, het model of de leeftijd ervan. De monteurs worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en -elektronica. De garages van het het AD-netwerk voeren het periodieke onderhoud van uw voertuig uit volgens de exacte voorschriften van het automerk.


WACSonline, het garagepakket van de toekomst voorziet directe koppeling met de AutoDistribution webshop.

Daarnaast ook online afspraken, voertuiggegevens via nummerplaat, werkfiche op tablet , digitale BTW-listing, Car-Pass, facturatie & directe koppeling met boekhouding.

Werken met WACSonline resulteert in meer tijd en inkomsten, minder administratie, fouten & retours. Overstappen gaat snel & simpel.

Voorgestelde koppelingen

MRT


Bekijk de mogelijke pakketten